3 miegamųjų vila, Rojales, Pietų Kosta Blanka €550,000

Property video
Žemėlapis

Naujas 3 miegamųjų ir 3 vonių vilų projektas Rojales mieste

Naujas 3 miegamųjų ir 3 vonių vilų projektas Rojales mieste, ramiame ir žavingame pietiniame Alikantės regione.

Šioje viloje yra trys dviviečiai miegamieji (su įmontuotomis spintomis ir atskira terasa prie pagrindinio miegamojo), trys vonios kambariai (du atskiri vonios kambariai), pilnai įrengta moderni integruota virtuvė, skalbykla, erdvi atviro išplanavimo svetainė / valgomasis, vedantis į didelę svetainę, priekinė terasa su privačiu baseinu ir soliariumu ant stogo (pasirinktinai), į kurį patenkama iš antro aukšto.

Šiuose šiuolaikiško dizaino namuose pirmenybė teikiama komfortui ir elegancijai, vonios kambariuose yra šildomos grindys ir aukščiausios kokybės apdaila. Apgalvotas išplanavimas ir funkcijos atitinka šiuolaikišką ir funkcionalų gyvenimą, užtikrina aukštą gyvenimo standartą ramioje ir saugioje aplinkoje.

Netoli komplekso rasite daugybę paslaugų ir patogumų, įskaitant parduotuves, restoranus, prekybos centrus ir medicinos centrus, todėl visi Jūsų poreikiai bus lengvai pasiekiami.
Ši prabangi rezidencija yra netoli nuostabių Kosta Blankos paplūdimių ir prestižinių golfo aikštynų, todėl tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori mėgautis gyvenimo malonumais išskirtinėje aplinkoje.

Išsaugoti
Nauja statybaVila
Kaina nuo: €550,000Plotas: 136 m2
Referencinis Nr.: Agatha VillasMiegamieji: 3
Vonios kambariai: 3Terasa: 27 m2
Terasa (2): 23 m2Soliariumas: 38 m2
Liftas: NeSklypas: 319 m2
Cokolinis aukštas: NeOro kondicionavimo sistema: Paruošta įrengimui
Buitinė technika: TaipGaražas: Parkavimo vieta sklype
Veranda: NePrivatus baseinas
Šalia parduotuviųSu baldais
Norėdami išsiųsti klausimus el. paštu, užpildykite žemiau esančią formą
Internetiniame tinklalapyje esančią informaciją pateikė vystytojas. Laikantis reglamento RD 515/98 nuostatų, visą kitą papildomą informaciją galite gauti vystytojų biuruose.